Stor tak til LogistikKompagniet i Greve

Annonce* | At drive en webshop er ikke nødvendigvis hverken billigt eller ukompliceret! Derfor er vi super glade for, at LogistikKompagniet i Greve har valgt at hjælpe os med papkasser til vores forsendelser.

Vi bruger normalt genbrugspap til både post-emballage samt fyld, da vi er sikre på at det er vores kunders ønske, både i forhold til klima og miljø - men også i forhold til at holde prisen nede på vores varer. Det har været lidt af en kamp at finde en fast samarbejdspartner, som ikke er for fine til at vi kan komme forbi og hente pap i vores  personbil, og derfor er vi rigtig glade for, at LogistikKompagniet gerne vil hjælpe en lille erhvervsdrivende fremad! Tak for det <3

LogistikKompagniet driver professionel logistikforretning, som inkluderer både pluk og pak, lagerdrift, containertøming og meget andet - så hvis du har brug for løsninger i dén kaliber er vi sikre på de kan hjælpe dig og din forretning.

* Selvom vi ikke bliver betalt af LogikstikKompagniet for dette opslag - men blot har fået noget pap som de godt kunne undvære, er vi, iflg. lovgivningen, nød til at skrive det er en annonce. Så ved du det ;-)


Ældre opslag Nyere opslag