Nyheder

Plantebaby.dk giver 5 kr. pr. solgt produkt til DVF i dag - du behøver ikke gøre noget!

Plantebaby.dk giver 5 kr. pr. solgt produkt til DVF i dag - du behøver ikke gøre noget!

🥳 På lørdag har Dansk Vegetarisk Forening 125 års jubilæum - hurraaa 🥳 I den forbindelse vil vi gerne fejre dem, og da vi ikke kan vente, gør vi det i dag - og giver 5 kr. pr. solgt produkt i dag som en donation til DVF 😍 Priserne er de samme for dig og du skal ikke gøre noget - vi tæller selv op og indsætter beløbet hos DVF. Hvis du alligevel havde tænkt dig at købe nogle af vores lækre, veganske produkter kan du derfor lige så godt gøre det i dag, så DVF kan få glæde af dit køb...

Læs mere →


Tilbagekaldelse af visse SMA WYSOY modermælkserstatninger

Tilbagekaldelse af visse SMA WYSOY modermælkserstatninger

OPDATERET: 19. juli kl. 07:00 Vi stopper hermed med at erstatte fejlbehæftede produkter som følge af denne tilbagekaldelse. Vores aftale med producenten er forlængst udløbet og vi tilbyder derfor ikke længere at erstatte fejlbehæftede produkter. Du skal derfor selv kontakte producenten for at opnå eventuel erstatning. Vi beklager de gener dette måtte medføre. OPDATERET: 29. april kl. 15:16 Ændring af betingelserne for erstatning for tilbagekaldte SMA WYSOY.Fra d.d. er det ikke længere nok blot at sende os billede-dokumentation for købte, problematiske SMA WYSOY-produkter. Disse skal nu, efter forudgående aftale, sendes til os sammen med ordrenummeret for dit køb. Du skal...

Læs mere →


Bestil senest tirsdag d. 30. marts pga. påsken!

Bestil senest tirsdag d. 30. marts pga. påsken!

Vores forsendelsespartner GLS holder desværre påskelukket mellem d. 1. april og d. 5. april. Så bestil senest tirsdag d. 30. marts! Rigtig god påske!

Læs mere →


Stor tak til LogistikKompagniet i Greve

At drive en webshop er ikke nødvendigvis hverken billigt eller ukompliceret! Derfor er vi super glade for, at LogistikKompagniet i Greve har valgt at hjælpe os med papkasser til vores forsendelser.

Læs mere →


Veganer.nu har overtaget Plantebaby.dk

Kære kunder og interesserede Veganer.nu har overtaget Plantebaby.dk - læs pressemeddelelsen hos Veganer.nu her. Plantebaby.dk kører videre som det plejer imens vi arbejder hårdt på at forbedre udvalget af produkter og din oplevelse på webshoppen. Husk at du altid kan skrive til os på info@plantebaby.dk eller gennem chat-funktionen på vores Facebook-side hvis du har spørgsmål! Rigtig god dag herfra!

Læs mere →