Nyheder

B12-vitamin til din baby

B12-vitamin til din baby

I bogen "Grønne Spirer" anbefaler klinisk diætist Maria Felding specifikt produktet Nycoplus B12 Vitamin 9μg til din baby - og det har vi naturligvis på lager.

Læs mere →


Stor tak til LogistikKompagniet i Greve

At drive en webshop er ikke nødvendigvis hverken billigt eller ukompliceret! Derfor er vi super glade for, at LogistikKompagniet i Greve har valgt at hjælpe os med papkasser til vores forsendelser.

Læs mere →


Veganer.nu har overtaget Plantebaby.dk

Kære kunder og interesserede Veganer.nu har overtaget Plantebaby.dk - læs pressemeddelelsen hos Veganer.nu her. Plantebaby.dk kører videre som det plejer imens vi arbejder hårdt på at forbedre udvalget af produkter og din oplevelse på webshoppen. Husk at du altid kan skrive til os på info@plantebaby.dk eller gennem chat-funktionen på vores Facebook-side hvis du har spørgsmål! Rigtig god dag herfra!

Læs mere →


Plantebaby.dk under Covid-19 situationen

Kære kunder og samarbejdspartnere, Vi vil fra holdet bag Plantebaby blot forsikre jer om, at vores aktiviteter vil fortsætte de kommende 14 dage. Da vores virksomhed er en fødevareforsyningsvirksomhed og detailhandel, følger vi regeringens anbefalinger om at fortsætte driften. Vi tager naturligvis alle hygiejnemæssige forbehold som vi plejer, i håndteringen af jeres forsendelser. Skulle i have yderligere spørgsmål, er i naturligvis altid velkomne til at henvende jer via pm eller på info@plantebaby.dk Team Plantebaby, Sune, Emil og Casper

Læs mere →


Vegansk Modermælkserstatning - Uddrag fra Grønne Spirer kap. 6

Med særlig tilladelse fra FADL Forlag og Klinisk Diætist Maria Felding bringer Plantebaby.dk hermed Kapitel 6 om vegansk modermælkserstatning, fra bogen Grønne Spirer. Husk, at du kan købe hele bogen, Grønne Spirer i vores webshop.

Læs mere →