Nyheder

Tilbagekaldelse af visse SMA WYSOY modermælkserstatninger

Tilbagekaldelse af visse SMA WYSOY modermælkserstatninger

OPDATERET: 29. april kl. 15:16 Ændring af betingelserne for erstatning for tilbagekaldte SMA WYSOY.Fra d.d. er det ikke længere nok blot at sende os billede-dokumentation for købte, problematiske SMA WYSOY-produkter. Disse skal nu, efter forudgående aftale, sendes til os sammen med ordrenummeret for dit køb. Du skal selv betale returfragten. Vi erstatter derefter dit køb.Dette nye krav er foranlediget af producentens ændrede håndtering af tilbagekaldelsen.Vi beklager de gener dette måtte medføre. OPDATERET: 30 marts. kl. 16.13 Udover batchnumrene i nævnt i det originale indlæg herunder, er vi desværre blevet kontaktet igen i dag og blevet oplyst at sagen har udviklet...

Læs mere →


Bestil senest tirsdag d. 30. marts pga. påsken!

Bestil senest tirsdag d. 30. marts pga. påsken!

Vores forsendelsespartner GLS holder desværre påskelukket mellem d. 1. april og d. 5. april. Så bestil senest tirsdag d. 30. marts! Rigtig god påske!

Læs mere →


Stor tak til LogistikKompagniet i Greve

At drive en webshop er ikke nødvendigvis hverken billigt eller ukompliceret! Derfor er vi super glade for, at LogistikKompagniet i Greve har valgt at hjælpe os med papkasser til vores forsendelser.

Læs mere →


Veganer.nu har overtaget Plantebaby.dk

Kære kunder og interesserede Veganer.nu har overtaget Plantebaby.dk - læs pressemeddelelsen hos Veganer.nu her. Plantebaby.dk kører videre som det plejer imens vi arbejder hårdt på at forbedre udvalget af produkter og din oplevelse på webshoppen. Husk at du altid kan skrive til os på info@plantebaby.dk eller gennem chat-funktionen på vores Facebook-side hvis du har spørgsmål! Rigtig god dag herfra!

Læs mere →


Plantebaby.dk under Covid-19 situationen

Kære kunder og samarbejdspartnere, Vi vil fra holdet bag Plantebaby blot forsikre jer om, at vores aktiviteter vil fortsætte de kommende 14 dage. Da vores virksomhed er en fødevareforsyningsvirksomhed og detailhandel, følger vi regeringens anbefalinger om at fortsætte driften. Vi tager naturligvis alle hygiejnemæssige forbehold som vi plejer, i håndteringen af jeres forsendelser. Skulle i have yderligere spørgsmål, er i naturligvis altid velkomne til at henvende jer via pm eller på info@plantebaby.dk Team Plantebaby, Sune, Emil og Casper

Læs mere →